Stahlex

In de webwinkel van Waltox.nl vind je een ruime sortering sloten van Stahlex superlocks en Stahlex slotaccessoires.


Een breed assortiment fietssloten en -kabels die met zorg zijn geselecteerd en uitermate geschikt is voor een wandpresentatie. Stahlex sloten zijn verkrijgbaar als kettingsloten, kabelsloten, segmentsloten en hangsloten. Omdat Stahlex het allerbeste aan haar klanten wil bieden hebben ze gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding en een robuust en degelijk uiterlijk.

De sloten zijn gemaakt van de allerbeste materialen om garantie te kunnen geven voor absolute veiligheid. Er komen regelmatig nieuwe soorten sloten van Stahlex op de markt en ook het uiterlijk van de sloten blijft veranderen. Wij blijven hier niet bij achter en daarom kunnen we altijd de nieuwste snufjes leveren op het gebied van sloten. Bij Waltox.nl kopen we al onze producten scherp in om een scherpe prijs te kunnen garanderen.

Achter Waltox.nl staat een team van jonge mensen die er een missie van maken om de beste kwaliteitsproducten voor je te selecteren en een prima service te verlenen. Voor advies over onze producten en hulp bij bestellen kun je contact opnemen via het telefoonnummer 0488 410 042. Je kunt hier ook terecht als je een afspraak wilt maken met één van onze medewerkers, die langs kunnen komen voor een persoonlijk advies.

Mocht je op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelingen en de aanbiedingen van Waltox.nl dan bestaat de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Wij kunnen ook winkeliers ondersteunen bij een impuls geven aan hun winkelomzet door bijvoorbeeld een aanpassing te maken in het assortiment of door het adviseren over bijvoorbeeld toonbankartikelen. Wij stellen ons assortiment samen met de grootste zorg en kijken hierbij naar wat de wensen van de klant zijn. Ons MKB OK keurmerk geeft je vertrouwen bij het inkopen en zakendoen via het internet. 

Stahlex
Lees meer
Geen producten gevonden...
Excl. btw