Sprayson

Spuitbussen Verf 400ml

Het assortiment Sprayson omvat een lijn verf en lak in Ral kleuren, fluor en blanke lak.

Waarom lakken met Sprayson?

Er zijn inmiddels een aantal manieren waarop u bijvoorbeeld plastic of ijzer kunt verven. U kunt gewoon voor de kwast kiezen om hiermee te schilderen of u kunt ervoor kiezen om de verf te spuiten. Meestal is verven met een kwast de goedkoopste manier, maar het resultaat is vaak minder mooi. Het allermooiste resultaat krijgt u door te spuiten met een compressor en een verfspuit, maar dan moet u natuurlijk wel beschikken over deze materialen. Een goede oplossing is dan het verven door middel van spuitbussen.

In het ruime assortiment van Waltox vindt u ook Sprayson spuitbussen in diverse kleuren. Sprayson is een geweldige hoogglanslak in bussen van 400ml. Deze kunt u gebruiken voor behandelde en onbehandelde ondergronden zoals hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De verf in de spuitbussen heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliën en verschillende weersinvloeden. 

Deze lak is fantastisch voor het schilderen van oppervlakken die moeilijk te bereiken zijn. U kunt hierbij denken aan spijlen, rotan, buizen en dergelijke. De Sprayson is zowel binnen als buiten te gebruiken en is gemakkelijk aan te brengen.  Als u de lak gaat gebruiken moet u nooit de spuitknop direct richten op het oppervlak dat u wilt gaan behandelen. Op deze manier komt er in één keer veel verf op het oppervlak en dan bestaat de mogelijkheid dat de verf gaat druipen.

Druk dus altijd een paar centimeter naast het materiaal de spuitbus in en maak dan een rechte en vloeiende beweging over het oppervlak. Zorg dat u de spuitbus ca. 30cm van het te verven materiaal houdt en dat u over de hele breedte van uw oppervlak spuit. Wees er ook zeker van dat de lagen elkaar steeds een klein stukje overlappen.

Het kan zo zijn dat de eerste laag Sprayson niet in één keer dekt. Breng dunne laagjes aan want dan is de kans op druipers minimaal. Voor meer informatie of voor het bekijken van de verschillende kleuren kunt u terecht op de site van Waltox.

 

Sprayson
Lees meer
Geen producten gevonden...
Excl. btw