Lyra

Lyra de fabrikant van professionele potloden en viltstiften. Potloden bedrukken?
Waltox kan de bedrukking verzorgen van het originele Lyra potlood met uw bedrijfsnaam.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waltox Groothandel informatieblad LYRA 

terug

Waltox groothandel distribueert de zogenaamde bouwprodukten van Lyra.  De bekendste hiervan is wel het LYRA TIMMERMANSPOTLOOD 333. Het rode potlood wat achter menig bouwvakkers-oor te vinden is.


Lyra potloden 333 / doos a 100 stuks LYRA potloden
Het rode Lyra timmermanspotlood of bouwpotlood is waarschijnlijk het meest verkochte bouwpotlood. Vooral op kwaliteit is dit potlood ongeslagen. Potloden zijn per 100 stuks verpakt in toonbankdoos. 
Bedrukte potloden LYRA

LYRA Potloden - bedrukken
Ook is het mogelijk om de timmermansduimstokken te laten bedrukken. Dit gebeurd in de Lyra fabriek in Duitsland. Er kan met verschillende lettertypes en zelfs logo's gewerkt worden. Het Lyra logo kan aan 1 kant blijven staan.

Door eenvoudig uw Logo aan te leveren kan uw potlood in iedere PMS kleur bedrukt worden.

Zo ziet uw zakenpartner dat u niet zomaar iets weggeeft. Kortom een prachtig promotieartikel voor de bouw! Meer informatie? ga naar de website of stuur vrijblijvend een mail.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Steenpotloden Lyra LYRA potloden 331
De potloden 331 zijn harder dan het rode potlood en zijn vooral bruikbaar op beton. Deze potloden zijn op deze ondergronden slijtvaster.

Lyra Mark en Sign
Viltstiften van lyra zijn watervast en onuitwisbaar. De meest gebruikte is hierbij de 1-4mm. Deze stift is voorzien van een ronde punt die rechtop een streep geeft van 1mm en onder een schuine lijn maximaal breedte geeft van 4 mm.  Leverbaar in zwart, blauw, groen en rood. 
LYRA pica de diepgatstift Lyra Pica
De Lyra Pica is een marker voor de specialist. De pica is een diepgatstift voor moeilijk bereikbare plaatsen. Deze stift schrijft nagenoeg overal op. Behalve geglazuurde oppervlakten, zoals sanitair.
Lyra GROSSO Lyra Grosso
De lyra grosso is een zogenaamde reklame marker. En heeft een schrijfbreedte van 4 tot 12mm. Uitsluitend leverbaar in zwart.
LYRA KRIJT Lyra Krijt
Dit gele krijt heeft een vette basis en is vooral geschikt voor beton.
 

 

Lyra bleistift fabrik Germany

Lyra
Lees meer
Excl. btw