Katebike

KATEBIKE

KATEBIKE is een submerk dat vooral bekendstaat om zijn goed gesorteerde assortiment fietsverlichting en fietsonderdelen. Alle producten van KATEBIKE zijn van de beste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je lekker lang plezier kunt hebben en dat het ook veilig is in gebruik. Zeker nu de winter voor de deur staat, de dagen steeds korter worden en het vroeger donker wordt is het handig om eens goed te bekijken hoe goed je fiets is verlicht.

Omdat het uiterst belangrijk is om je als fietser goed zichtbaar te maken in het verkeer voor andere weggebruikers is het raadzaam om extra aandacht te besteden aan de fietsverlichting. Dit kan gaan over het aanbrengen van verlichting of reflectoren op de fiets zelf of gewoon over fietslampjes bevestigen aan je jas of tas. In ons assortiment producten van KATEBIKE is er voor elk wat wils en omdat wij garant staan voor de beste prijs-kwaliteit verhouding kun je er zeker van zijn dat je nooit teveel betaalt.

Waltox.nl is een uiterst betrouwbare webwinkel en groothandel en wij beschikken over een breed assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Op onze website krijg je meteen een overzicht van de bestelde producten en je kunt ten alle tijden de status van je bestelling opvragen. Voor eventuele vragen mag je uiteraard altijd contact opnemen door ons contactformulier in te vullen op de site of door contact op te nemen via telefoonnummer 0488 410 042.

Onze medewerkers staan voor je klaar om ondersteuning of advies te geven. Mocht je op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelingen en aanbiedingen van Waltox.nl dan bestaat de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Wij zijn actief door heel Nederland en hebben voor de winkelier of de inkooporganisatie absoluut iets toe te voegen! Betalen hoeft geen probleem te zijn aangezien je bij ons kunt betalen met PayPal, iDeal of onder rembours.

Lees meer
Geen producten gevonden...
Excl. btw