ET tools

ET Powerlock sloten

Bij Waltox.nl vind je het private label ET Powerlock sloten die geschikt zijn voor zowel de fiets als de scooter en ET tools variërend van rolmaten tot soldeerbouten. Dit submerk staat voor hoge kwaliteit en wil de gebruiker alleen het allerbeste bieden. Omdat je van een slot of hangslot op aan moet kunnen zijn de sloten van het ET Powerlock private label een perfecte keuze.

De sloten zijn goedgekeurd voor fiets en scooter en kunnen je zo garanderen dat je eigendommen goed vaststaan. De sloten zijn licht en makkelijk in gebruik. Al heel wat jaren zorgt dit label voor de beste prijs-kwaliteit verhouding en omdat ook Waltox.nl haar producten scherp heeft geprijsd kun je hier veel voordeel uit halen. De ET zijn prima geschikt voor de echte doe-het-zelver en je zult dan ook heel wat tijd besparen bij het klussen en de ET Powerlock sloten geven iedereen een veilig gevoel.

Waltox.nl is een prima webwinkel en groothandel en ze kunnen je voorzien van een ruim assortiment aan diverse artikelen voor verschillende toepassingen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Voor advies over de producten en/of hulp bij het bestellen, vragen over het bedrijf of betalingen mag je uiteraard altijd contact opnemen. Dit kun je doen door een contactformulier in te vullen op de site of door contact op te nemen via telefoonnummer 0488 410 042.

Onze team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Mocht je op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelingen en de aanbiedingen van Waltox.nl dan bestaat de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Wij zijn actief door heel Nederland en hebben voor de winkelier of de inkooporganisatie absoluut iets toe te voegen! Ook bezorgen we natuurlijk door heel het land netjes tot aan de deur. Vaak is het als je vóór 15.00 uur bestelt dat je de volgende dag al gebruik kunt maken van de door jou bestelde artikelen.

ET tools
Lees meer
Geen producten gevonden...
Excl. btw