Benson

Benson tools

In onze online groothandel en webwinkel Waltox.nl vind je een groot assortiment aan Benson tools. Dit gereedschap bestaat een breed segment want Benson tools heeft een huishoudschaar in haar collectie maar bijvoorbeeld ook een set van bouten en moeren, huishoud ijzerwarenmix, houtschroevenset, paspenset en een splitpennenset. Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment van dit geweldige merk wat staat voor de allerbeste kwaliteit.

Alle tools zijn handig in het gebruik maar vooral ook stevig waardoor je extra veel en lang plezier kunt hebben van deze gereedschappen. Voor iedere klusser is er wel wat te vinden bij dit prachtige merk voor gereedschappen en het hoeft niet duur te zijn. Ben je van plan om je aanbod van gereedschappen uit te breiden of ga je binnenkort beginnen met klussen neem dan eens een kijkje in de webwinkel van Waltox.nl.

Waltox.nl is een prima webwinkel die staat voor de beste kwaliteitsproducten en een prima service. Voor advies over de producten en/of hulp bij het bestellen kun je het promofilmpje bekijken op YouTube of contact opnemen. Je kunt het contactformulier invullen op de site of contact opnemen via telefoonnummer 0488 410 042. Onze team staat voor je klaar met hulp en advies of om al je vragen te beantwoorden.

Mocht je op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelingen en de aanbiedingen van Waltox.nl dan bestaat de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Wij zijn actief door heel Nederland en hebben voor de winkelier of de inkooporganisatie absoluut iets toe te voegen! Ook bezorgen we natuurlijk door heel het land netjes tot aan de deur. En mocht je de bestelling bezorgd willen hebben in het buitenland dan is dit tegen een kleine vergoeding ook mogelijk. Vaak is het als je vóór 15.00 uur bestelt dat je van de bestelling de volgende dag al gebruik kunt maken.

Benson
Lees meer