Arrow

In het assortiment bij Waltox.nl vind je een hoop artikelen van Arrow tech.


Dit bekende submerk heeft een groot assortiment van mini-tangen en blister gereedschap. Arrowtechtools staat als product én merk genoteerd in het lage en middensegment. Naast deze artikelen heeft Arrow tech tools ook een ruime collectie tangen in de aanbieding. Er is ook bijvoorbeeld een handige tool van Arrow tech voor het oppakken van sleutels.De producten van Arrow tech zullen een ware uitbreiding zijn op je assortiment aan reeds bestaande producten en erg geliefd zijn bij alle klanten. Alle producten zijn vervaardigd van een prachtig materiaal hebben een professionele uitstraling. Voor de prijs hoef je het niet te laten; de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Dit gereedschap is zowel zeer geschikt voor professioneel gebruik als voor privé-gebruik in en om het huis of bijvoorbeeld op de camping.

Achter Waltox.nl staat een team van jonge mensen die er een missie van maken om de beste kwaliteitsproducten voor je te selecteren en een prima service te verlenen. Voor advies over onze producten en hulp bij bestellen kun je contact opnemen via het telefoonnummer 0488 410 042. Je kunt hier ook terecht als je een afspraak wilt maken met één van onze medewerkers, die langs kunnen komen voor een persoonlijk advies.
Mocht je op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelingen en de aanbiedingen van Waltox.nl dan bestaat de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Wij kunnen ook winkeliers ondersteunen bij een impuls geven aan hun winkelomzet door bijvoorbeeld een aanpassing te maken in het assortiment of door het adviseren over bijvoorbeeld toonbankartikelen. Wij stellen ons assortiment samen met de grootste zorg en kijken hierbij naar wat de wensen van de klant zijn. Ons MKB OK keurmerk geeft je vertrouwen bij het inkopen en zakendoen via het internet. 
Arrow
Lees meer
Geen producten gevonden...
Excl. btw