Waltox bij BNN

Waltox bij BNN

Er is niets zo vervelend als het hebben van muizen. Steeds opnieuw proberen we creatieve manieren te bedenken voor het vangen van muizen die u liever niet in huis wilt hebben. Onlangs is er in het BNN programma Proefkonijnen ook weer uitgebreid besproken hoe muizenvallen werken en hoe u deze het beste kunt toepassen.

Bij Waltox is er een uitgebreid assortiment muizenvallen te koop die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Er werden in het BNN programma verschillende soorten muizenvallen getest die allemaal verkrijgbaar zijn in de webwinkel van Waltox waaronder de ouderwetse lucifer muizenval van hout waar u een stukje eten opprikt en die dichtklapt op het moment dat de muis dit probeert te pakken. Maar ook de meer diervriendelijke muizenvallen zoals de muizenvilla die de muis vangt waarna u die weer buiten in de natuur los kunt laten.

Neemt u eens een kijkje op de site van Waltox en kijk welke soort muizenval u het beste kunt gebruiken. Als het nodig mocht zijn is er zelfs een rattenval te koop. Alle muizenvallen die u tegenkomt in de webwinkel van Waltox kunt u gemakkelijk online bestellen en al uw producten krijgt u netjes bij nu thuis afgeleverd.

In het programma van Proefkonijnen komt duidelijk naar voren dat het zeker nodig is om wat aan het muizenprobleem te doen maar ook dat er diervriendelijke manieren zijn om de muizen te vangen.

Een flesmodel muizenval, die te koop is bij Waltox, is bijvoorbeeld vriendelijk voor dier en mens. Bekijk aan de hand van foto’s en een duidelijke uitleg van de producten in de webshop van Waltox welke muizenval het meest geschikt voor u is en de omgeving waar u deze wilt gaan gebruiken.

Leer meer over muizen en hoe u ze moet vangen en bekijk de aflevering van Proefkonijnen op BNN waar de muizenvallen van Waltox ruim aan bod komen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.