Sloten met het ART keurmerk

Import Artsloten - Groothandel Om een motor of scooter te kunnen verzekeren, moet het slot voorzien zijn van het ART keurmerk.

ART-Sloten zijn sloten die voorzien zijn van het ART keurmerk.Wanneer iemand zijn tweewieler wil verzekeren tegen diefstal, eist de verzekeraar een slot dat voorzien is van het ART keurmerk.

Het ART keurmerk heeft een sterrensysteem.  Hierbij gaat globaal het volgende op:  • 2 sterren = een fietsslot
  • 3 sterren = scooterslot
  • 4 sterren = een motorslot
  • 5 sterren = een motorslotFietssaccesoires. 

Deze groep omvat verschillende vloerankers voor het vastzetten van fiets, motor of scooter. ook zijn er de meest voorkomende fietsproducten zoals ophanghaken, een sterke fietspomp, trendy fietsbellen in jumbo formaat. Een handig fietsreparatieset en vrolijk bedrukte fietstassen van het merk NietVerkeerd.


In de categorie kabelsloten bevinden zich de kabels met geïntegreerde kop, terraskabels, slotkabels, securitykabels, laptopsloten en losse kabels met lussen. 

De terraskabels zijn ook leverbaar zonder hangslot.
Bent u op zoek naar een speciale maat? laat het ons weten.

Kettingsloten zijn de sloten die het meest gebruikt worden om een fiets of scooter op slot te zetten. Waltox heeft een uitgebreid assortiment fietssloten. Er zijn verschillende modellen, kleuren en schakeldiktes. 

Ook zijn er de populaire kiloknallers. Deze kunnen alleen per doos afgenomen worden. Maar zijn altijd extreem scherp geprijsd.

Naast de kettingsloten in deze categorie zijn er  ART gekeurde kettingsloten.

In deze rubriek de speciale sloten en verankering. Zoals het 4 sterren goedgekeurde vloeranker van SXP en Vector. Of het eenvoudig te bevestigen muuranker van Luma. Ook zijn er de disselbeveiligers voor aanhangers. Laptopsloten voor het beveiligen van laptops en tft-schermen. Beugelsloten vanPythonslot 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.