Over aanstekers

Over aanstekers

Aanstekers zijn handzame producten die zeer geschikt zijn voor reclame uitingen. Waltox heeft verschillende aanstekers voor sigaret, huis en bbq

Aanstekers laten zich het best omschrijven als een busje met vloeibare brandstof dat met behulp van een ontsteker ontbrand kan worden. Het is handig voor een sigaret, een kookplaat of een kaars.

De meeste aanstekers zijn van plastic gemaakt, zodat ze weggegooid kunnen worden als ze leeg zijn. Deze worden ook wel ‘wegwerpaanstekers’ genoemd. Maar er zijn ook mensen die aanstekers verzamelen. Deze aanstekers worden ook wel ‘collectors items’ genoemd. Er bestaan oneindig veel soorten aansteker in ongelooflijk veel kleuren.

De duurste aanstekers ter wereld zijn:

  1. De Prestige van Cartier. Gemaakt van 18k goud. De aansteker is bezaaid met 816 diamanten van een uitstekende kwaliteit. Dit exemplaar is te koop voor € 20.000.

  2. Zippo-collectie. Voor de 75e verjaardag van Zippo werd er een speciale collectie gemaakt. Zippo staat bekend als de aansteker met de benzine, die het onder alle weersomstandigheden goed blijft doen. Voor € 30.000 heeft u er ook een.

  3. Ligne 2 champagne van St. Dupont. De aansteker is vervaardigd uit wit, roze en geel goud. Hierop heeft men 462 diamanten verwerkt die samen 5k vertegenwoordigen. Deze aansteker kost € 79.000 en is daarmee de duurste aansteker ter wereld.

De aanstekers van Waltox behoren zeker niet tot de allerduurste aanstekers in de wereld, maar deze groothandel heeft wel de betere aanstekers. Of het nu gaat om tafelaanstekers of wegwerpaanstekers, bij Waltox Import Groothandel hebben ze het op voorraad. Alle aanstekers zijn vervaardigd volgens de meest strenge Europese eisen.

Naast de tafelaanstekers met turbovlam zijn er verschillende wegwerpaanstekers met een leuke print. De prints zijn zeer trendy dus zal er steeds een wisselend aanbod zijn. Op deze manier kunt u altijd snel reageren naar aanleiding van actualiteiten. Zoals heel Nederland nu wel weet staat er weer veel voetbal voor de deur. Wat dacht u van nog snel een leuke toonbankdisplay bestellen met aanstekers die voorzien zijn van een leuke voetbalprint? Ga naar de website van Waltox Import Groothandel en u zult versteld staan van het leuke aanbod.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.