Orjan Betonhaakjes

Orjan Betonhaakjes

In Europa worden op dit moment het oude vertrouwde Orjanbetonhaakjes niet meer gedistribueerd. Dit omdat de omzetsnelheid voor Europa te laag zou zijn. Waltox komt met een passend alternatief. De Verlofix betonhaakjes.

Als je geen geld hebt om een boormachine te kopen, dan zijn betonhaakjes misschien wel de uitkomst. In oudere huizen krijg je nog wel een spijkertje in de muur om iets op te hangen aan de muur, maar woon je in nieuwe eengezinswoning of in een flat, dan gaat je dat echt niet lukken. U kent dat zeker wel als er ‘even een schilderijtje opgehangen moest worden’. Kromgeslagen spijkers, afgebroken stalen nagels, stukken uit de wand enzovoort.

Een slimme mijnheer uit Zweden, de heer Orjan Eckström, heeft daar een oplossing voor gevonden. Hij vond al snel uit dat als je dat stalen spijkertje een vlijmscherp puntje zou geven, het wel het beton zou ingaan. Het ging nóg beter toen hij voor de nageltjes Zweeds gehard staal ging gebruiken en niet één, maar vier nageltjes toepaste op de voet van een kunststof haakje, dat de funktionele naam heeft meegekregen van betonhaakje.

Betonhaakje sla je met een hamer in de meest harde betonnen muren, waarna je er met gemak van alles aan kunt ophangen. Je moet natuurlijk wel goed opletten dat de spijkertjes in de betonhaakjes lang genoeg zijn, zodat het spijkertje ook echt een stukje het beton in gaat. Ook iemand met de beroemde twee linkerhanden klaart het karwei binnen een minuut, zonder op zijn of haar duim te slaan. De drie of vier nageltjes zitten namelijk al in het voetje van het haakje en een tik met de hamer is voldoende.

Zo ook de betonhaakjes bij Waltox Import Groothandel. Zij verkopen betonhaakjes in de maten klein, medium en groot. Ze worden per vijftien stuks verkocht in een blisterdisplay. Een blisterdisplay is een display met gaatjes erin waar je haken aan kunt hangen en het is waanzinnig handig voor op de toonbank bijvoorbeeld in de winkel.

Meer informatie over de betonhaakjes in het blisterdisplay kan men krijgen bij de klantenservice van Waltox Import Groothandel. 

Reacties

  1. Pieter van Walsem Pieter van Walsem

    Beste Hilda,

    De Orjan betonhaakjes, zijn specifiek voor beton. Alles hangt of staat met de staat van je muur. Dit kan zeker niet zomaar. Een schilderij zou normaal gesproken prima moeten blijven hangen met een Orjan-haak. Weet je hoe de staat van de muur is?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.