Fietsverlichting Ikzi

Fietsverlichting Ikzi

Fietsverlichting. Vooral als de dagen weer korter worden is goede fietsverlichting erg belangrijk. De fietsverlichting van Ikzi light zijn al verschillende keren als beste uit de test gekomen. De sets zijn altijd inclusief batterijen en geven u als detaillist een goede marge.

Bij fietsverlichting kun je een onderscheid maken tussen twee soorten lampen:

-          Lampen waarmee je gezien wordt, en

-          Lampen waarmee je zelf ook wat kan zien.

Rijd je met je fiets voornamelijk in de stad, met goed verlichte straten, dan heb je waarschijnlijk aan de eerste soort voldoende. Rijd je op het platteland of vaak door onverlichte straten, dan is de tweede soort een noodzaak voor je.

Een felle lamp is echter niet altijd beter. Onze ogen passen zich over het algemeen aan, aan de hoeveelheid licht. Daarom kunnen we ook goed fietsen bij maanlicht. De fietsverlichting in Nederland moet aan een aantal regels voldoen: de verlichting mag bijvoorbeeld niet knipperen en je mag je fiets ook niet helemaal optuigen met lampjes of gekke ledjes rond je frame.

Sinds november 2008 mag de ook fietsverlichting ook op de borst of op de rug gedragen worden. Als de koplamp maar wit licht heeft en het achterlicht moet rood zijn. Tegenwoordig zijn dat vaak batterijlampjes die je simpel met een elastiekje of kliksysteem aan je fiets bevestigt.

Bij Waltox Import Groothandel hebben ze een ruim assortiment aan fietslampen. Naast de reguliere fietslampen hebben ze ook innovatieve fietsverlichting. Een makkelijk verkoopbare lijn, van Ikzi light. Alle fietslampen die ze bij Waltox verkopen zijn voorzien van batterijen; dus klaar voor gebruik.

De keuze van Waltox om voor Ikzi light te kiezen ligt voor de hand: Ikzi is als beste elastiek fietsverlichting uit de bus gekomen bij de consumentenbond. De lampjes zijn mooi verpakt in een aantrekkelijk display voor op uw toonbank of aan de wand. Het mooie van alles is dat u niet op uw fiets hoeft te springen om de fietsverlichting te gaan halen. Alles is bij Waltox online te bestellen via hun overzichtelijke website. Snel, makkelijk en overzichtelijk. Laat nu het heerlijke fietsweer maar komen, wedden dat u veel van deze fietsverlichtingen gaat verkopen! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.