Extra omzet (Tip)

Tips om uw omzet een boost te geven. De beste plaats om uw impulsartikelen neer te zetten is natuurlijk strategisch op de toonbank of dichtbij de kassa. Als uw klanten even moeten wachten, valt daar al snel hun oog op.

In die zin is het ook belangrijk dat het impulsartikel op ooghoogte staat van de doelgroep. Heeft u leuke dingen voor kinderen, dan mogen die best wat lager staan.

Welke impulsartikelen het beste in uw winkel passen, moet u even uitproberen. Het is belangrijk dat ze complementair zijn aan de producten die u verkoopt (schoenwinkel – schoenpoets, slager – vleeskruiden).

Verander ook geregeld de inhoud van de displays. Als een klant te vaak hetzelfde ziet, valt het niet meer op. Stem het ook af op de feestdagen bijvoorbeeld (kerstmis, pasen, sinterklaas etc.) of het seizoen. De displays zijn uitermate geschikt voor snoepgoed, groenten of fruit, verzorging of elektronica.

En zorg dat u leuke, kwalitatieve aardigheidjes op de toonbank heeft staan. Stel uw klanten niet teleur, maar zorg dat ze blij zijn met hun impulsaankoop, dan nemen ze sneller wat mee als u weer nieuwe producten uitstalt.

Heeft u al gekeken bij Waltox Import Groothandel voor nieuwe toonbankdisplays. Deze groothandel is gespecialiseerd in onder andere dit artikel. Zij hebben echt leuke artikeltjes voor op de toonbank: mooie aanstekers, een aansteker met een schroevendraaier ineen, sleutelhangerstandaard, campinglampjes, batterijen, kortom teveel om op te noemen.


Bij Waltox kunt kiezen uit heel veel toonbankdisplays zodat u leuk kunt variëren met de artikelen op de toonbank. Ideaal is het dat al deze producten online kunnen worden besteld. U hoeft geen ellenlange formulieren meer in te vullen, even aanklikken en klaar. U krijgt dan direct een overzicht van uw bestelling.

Wilt u graag een persoonlijk advies? Bel dan even de behulpzame klantenservice van Waltox. Zij helpen u graag.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.