Ducttape in kleuren

Ducttape in kleuren

We kennen allemaal wel de ducttape uit films en series waarmee mensen worden vastgebonden. Dit tape wordt ook niet voor niks hiervoor gebruikt want het staat erom bekend dat het ijzersterk is. Er is zelfs eens een proef gedaan waarbij er een brug is gebouwd van ducttape, wat ook wel door sommige mensen ducktape wordt genoemd,, van wel dertig meter lang die een mens kon dragen.

Natuurlijk kun je ducttape in het dagelijks leven ook gebruiken voor tal van andere toepassingen.


Eigenlijk kan ducttape niet ontbreken in de keukenla, gereedschapskist of in de auto. Door zijn sterke kleefkracht is het multifunctioneel inzetbaar.


Denk bijvoorbeeld eens aan de mogelijkheden op vakantie of op de camping als de tent of het luchtbed is gescheurd. Of gewoon bij kleine reparaties in en om het huis. Dit krachtige Europees goedgekeurde ducttape met vier sterren is nu verkrijgbaar bij de webshop www.waltox.nl.


Omdat het tegenwoordig te verkrijgen is in meerde kleuren ben je niet enkel meer gebonden aan het bekende zilverkleurige/grijze ducttape. Probeer ook eens de gele, oranje, groene, blauwe, rode, zwarte of witte variant. Leuk voor evenementen of feesten. Of om duidelijk aan te geven wat er precies is gerepareerd.


Ducttape is olie en waterbestendig is daarom handig om altijd bij de hand te hebben. Gebruik het voor noodreparaties of om iets te bevestigen of op te hangen. Het is eventueel ook weer te verwijderen van het oppervlak zonder plak of kleefresten achter te laten.


Bij waltox kun je nu gemakkelijk al je producten online bestellen waardoor je het de volgende dag al kunt gebruiken. Neem eens een kijkje en ontdek het ruime aanbod aan ducttape op deze website. Wij zijn een webshop voor zowel particulieren als voor de groothandel en kunnen je volop advies geven. Dit unieke ducttape in vrolijke kleuren mag ook in jouw assortiment niet meer ontbreken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.