Creditcardhouder met RFID tag bescherming

Creditcardhouder met RFID tag bescherming

Tegenwoordig werken steeds meer bankpasjes en creditcards, maar ook je OV-chipkaart, je paspoort en zelfs de chip in bijvoorbeeld je huisdier met RFID. Door RFID ook wel radio frequency indentification genoemd kun je bijvoorbeeld contactloos betalen maar kunnen winkeliers óók gegevens over jou uitlezen. Helaas kunnen niet alleen winkeliers dit; ook voor oplichters is de apparatuur waarmee dit kan breed verkrijgbaar.

Om jezelf te beschermen tegen ongewenste afschrijvingen van je rekening of ongewenst gebruik van jouw creditcardgegevens kun je gebruikmaken van een creditcardhouder met RFID tag bescherming. Deze creditcardhouders zijn verkrijgbaar in uw dhz zaak. En zien er niet alleen prachtig uit maar geven je ook een veilig gevoel. Door je creditcard in een dergelijk hoesje te bewaren bepaal je zelf wanneer iemand bij jouw gegevens kan.

Je gebruikt je creditcard zo alleen op momenten wanneer jij dat wilt. Ook blijft je persoonlijke informatie van waar je bijvoorbeeld aankopen doet, hoe vaak en voor hoeveel ook echt persoonlijk. De creditcardhouder is gemaakt van materiaal die de uitlezing en de communicatie met de RFID chip onmogelijk maakt. Zolang je creditcard of je bankpas dus in het hoesje zit kan niemand de gegevens uitlezen.

Het is dan ook de bedoeling dat je je creditcard even uit de houder haalt om te betalen en deze dan weer zo snel mogelijk terugstopt. Sneller en gemakkelijker dan je denkt kun je slachtoffer worden van fraudeurs of van een zwendel. Voorzorgsmaatregelen nemen is dan ook geen overbodige luxe en de creditcardhouder met RFID tag bescherming is een gemakkelijke en een voordelige oplossing om jezelf een hoop ongemakken te besparen.

De cardhouder is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat er voor ieders wat wils is. In het begin is het misschien even wennen om je creditcard in een speciale cardhouder op te bergen, maar dit went snel en hiermee zijn je persoonlijke gegevens altijd in goede handen.

De creditcard houder met rfid bescherming is verkrijgbaar bij uw leverancier Waltox - U vindt het hier in de shop. In toonbankdisplay 12 stuks kleuren assorti.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden