Beveilig ook met Dummies

Beveilig ook met Dummies

Beveiligen is vaak een dure aangelegenheid, voor objecten die het met minder beveiliging afkunnen en voor de kleine portemonnee zijn er dummy camera's

Niets is zo vervelend als het slachttoffer worden van een diefstal of een inbraak. Inbrekers worden steeds slinkser en het is tegenwoordig moeilijk om nog oplossingen te vinden die effectief zijn in het afschrikken van eventuele dieven of inbrekers. Er is nu echter een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat jouw huis of geparkeerd object minder interessant wordt voor dieven.

Met het ophangen van dummy camera’s kun je je eigendommen zowel binnen als buiten beschermen want deze camera’s kun je overal, waar je maar wilt, ophangen. Als je je dummy camera’s aankoopt zul je het bevestigingsmateriaal automatisch meegezonden krijgen.

Online kun je gemakkelijk de verschillende modellen bekijken en nagaan welke soort van de dummy camera’s het beste zal passen in jouw omgeving. Kijk of je kiest voor een camera met een zwarte lens of misschien liever een koepelcamera. De dummy camera’s hebben een bewegingsdetectie wat het moeilijker maakt om onderscheid te maken tussen een echte camera en een dummy.

Zodra er iemand langs de camera loopt zal deze een draaiende beweging maken waardoor iemand die wil inbreken en waarschijnlijk toch al zenuwachtig en nerveus is het gevoel krijgen dat hij in de gaten wordt gehouden en minder snel echt tot actie zal overgaan.

Er zit op de dummy camera’s ook een rood LED-lampje wat maakt dat mensen ook in het donker de camera zullen opmerken. Dit rode lampje werkt op penlite batterijen die je natuurlijk wel zo af en toe eens moet vervangen.

Zorg ervoor dat je een goed plekje uitzoekt om je dummy camera’s op te hangen. Het handigst is waarschijnlijk in de buurt van een deur. Als je bijvoorbeeld vaak ‘s nachts een scooter laat buitenstaan kun je ook overwegen om hier een camera op te richten. Natuurlijk moet je naast het ophangen van de dummy camera’s ook ervoor zorgen dat je alles altijd goed afsluit als je weggaat en misschien eventueel een extra slot neemt voor je scooter.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.