Waltox Blog

Kwaliteitsmes Laguiole

Kwaliteitsmes Laguiole

Eigenlijk zijn de zakmesjes van Forge de Laguiole die verkrijgbaar zijn bij Waltox te mooi om zomaar een zakmesje te worden genoemd. Om deze reden worden deze Laguiole zakmesjes ook vaak vouwmesjes genoemd. Forge de Laguiole maakt al sinds 1987 de beroemde handgemaakte Laguiole messen.

Zelfoprollende Spanbanden

Zelfoprollende Spanbanden

Je komt vast weleens in een situatie terecht dat je op weg bent met bijvoorbeeld de auto of de fiets en dat je in een winkel een artikel ziet dat je persé wilt hebben maar alleen weet je niet hoe je je aankoop mee naar huis kunt krijgen. Natuurlijk maak je dit probleem ook mee als je gaat verhuizen of in het geval van bedrijven als ze een hoop zware vracht moeten vervoeren.

Creditcardhouder met RFID tag bescherming

Creditcardhouder met RFID tag bescherming

Tegenwoordig werken steeds meer bankpasjes en creditcards, maar ook je OV-chipkaart, je paspoort en zelfs de chip in bijvoorbeeld je huisdier met RFID. Door RFID ook wel radio frequency indentification genoemd kun je bijvoorbeeld contactloos betalen maar kunnen winkeliers óók gegevens over jou uitlezen. Helaas kunnen niet alleen winkeliers dit; ook voor oplichters is de apparatuur waarmee dit kan breed verkrijgbaar.

18jaar Mupla verpakkingen - Waltox

18jaar Mupla verpakkingen - Waltox

Al meer dan achttien jaar verzorgt Mupla Verpakkingen al het verpakkingsmateriaal voor Waltox en daar zijn we erg blij mee. U kunt bij dit fantastische bedrijf terecht voor al uw verpakkingsmaterialen van een eenvoudige draagtas tot een full-colour bedrukte doos met interieur, van een specialistische industriële verpakking tot een standaard boterhamzakje.

Waltox bij BNN

Waltox bij BNN

Er is niets zo vervelend als het hebben van muizen. Steeds opnieuw proberen we creatieve manieren te bedenken voor het vangen van muizen die u liever niet in huis wilt hebben. Onlangs is er in het BNN programma Proefkonijnen ook weer uitgebreid besproken hoe muizenvallen werken en hoe u deze het beste kunt toepassen.